Wist je dat naast dat het lieveheersbeestje erg leuk is om te zien ook super nuttig is?
Heb je last van luizen in de rozen, of in de fruitbomen? Dan is het lieveheersbeestjeshotel iets voor jou! Een lieveheersbeestje eet wel 80 tot 100 luizen per dag!
Een super natuurlijke manier van ongedierte bestrijding!

Waar dient het hotel voor en hoe werkt het?

Het door helpdebij.nl ontwikkelde lieveheersbeestjeshotel zorgt voor een schattig uitziende en zeer nuttige locatie waar een lieveheersbeestje zich prettig bij voelt en waar hij in de winter kan overleven. De boomstam is uitgehold en opgevuld met zeer fijn zaagsel. Het beestje kan via schuin aangebrachte gaten naar het centrum waar het zaagsel zich bevind. Een lieveheersbeestje leeft ongeveer 1,5 tot 2 jaar. Een plek voor de winter is voor ieder lieveheersbeestje daarom een must. Het gebrek aan droge en beschutte plekken is meestal de reden dat je ze ook in je huis tegen kan komen in de winter.

Zet dit hotel in de buurt van de struik/boom waar de luis zich bevind, de lieveheersbeestjes zullen zich vanzelf melden.
Belangrijk is dat je dit hotel het gehele jaar buiten laat staan, verplaatsen van boom naar boom (waar de luis zich bevind) kan wel.


Er zijn 2 varianten lieveheersbeestjes hotels, hangende (+/- 25cm) of op een bamboepaal. (+/- 85cm inclusief paal)
Interesse? Neem contact op met ons via Facebook:

Of bestel direct online via Knus Thuis:
KnusThuis.nl